ABOUT US

Hallo,

Ik ben Ruth, 32 jaar, mama van Luís, vriendin en sinds kort ook verloofde van Cedric. Wij hebben elkaar 7 jaar geleden leren kennen in Antwerpen en sindsdien ben ik niet meer weg gegaan uit ’t stad.

3 jaar geleden werden wij ouders van een prachtige zoon. Ik herinner mij dat wij tijdens mijn zwangerschap huidskleuren stiften hebben besteld via Amazon. Mega veel verzendkosten hebben we toen betaald maar ik wilde persé die stiften in huis hebben. Ook de zoektocht naar inclusieve boeken en speelgoed liep moeizaam. Het idee om een webshop te starten heeft even gebroed en tijdens de Corona-crisis zijn we er in gevlogen.

Ik ben graag creatief bezig bij het uitwerken van onze eigen producten zoals de collectie T-shirts en achter de schermen zijn we druk bezig met een nieuw project.

Naast de webshop werk ik als leerkracht in het buitengewoon secundair onderwijs. Ik leer graag bij over diversiteit, inclusiviteit en anti-racisme om zo een waardevolle boodschap te verspreiden via onze instagram pagina @childofthesun.be.